Hallo lieve lezer :)

Welkom! Wat ontzettend leuk dat je een bezoek brengt aan mijn blog! Laat ik MEzelf eens aan je voorstellen; Ik ben Monique, 36 jaar, moeder van een geweldig leuke zoon van 11 en vrouw van een veeeeeeel te lieve man.

 

Sinds mijn 17de levensjaar heb ik ME. Dat is een postvirale hersenziekte met ontstekingen in de hersenen en het ruggenmerg. Het gaat gepaard met hevige vermoeidheid en malaises. Ik ben daardoor niet in staat om te werken en ik breng veel uren van de dag in bed door. Maar Oh, wat héb ik een rijke fantasie en veel inspiratie! Naast vloggen op mijn YouTube kanaal: MEzelf zijn (klik hier voor een link) ben ik ook een blog gestart met dezelfde titel. Want alhoewel ik een persoon met een ziekte ben waar ik rekening mee wil houden, ik blijf nog altijd mezelf. En ik wil iedereen aansporen om zichzelf te mogen zijn, met of zonder ziekte én in welke omstandigheden dan ook.

Deze blog zal daarom gaan over alles wat mij bezig houdt in dit leven. Zoals mijn ziekte en tips om daarmee om te kunnen gaan, maar bijvoorbeeld ook mijn passie voor Koken & Bakken en het leven binnen ons gezin.

Het is vooral voor mezelf een leuke manier om vorm te geven aan alle mooie & bijzondere dingen die ik mag beleven, ondanks mijn ziekte. Daarnaast hoop ik jou te kunnen inspireren. En je hopelijk een beetje op weg te helpen bij het acceptatie- en verwerkingsproces, wanneer jij of een dierbare ook ziek is, net als ik.

 

 

Ik wens je veel leesplezier!