Hallo lieve lezer :)

 

Wat ontzettend leuk dat je een bezoek brengt aan mijn blog! Laat ik MEzelf eens aan je voorstellen; Ik ben Monique, 35 jaar, moeder van een geweldig leuke zoon van 10 en vrouw van een veeeeeeel te lieve man.


Sinds mijn 17de levensjaar heb ik ME. Dat is een postvirale hersenziekte met ontstekingen in de hersenen en het ruggenmerg. Het gaat gepaard met hevige vermoeidheid en malaises. Ik ben daardoor niet in staat om te kunnen werken en ik breng veel uren van de dag in bed door. Maar O, wat heb ik een rijke fantasie en veel inspiratie! Naast vloggen op mijn YouTube kanaal: MEzelf zijn, (klik hier voor een link) ben ik nu ook een blog gestart met dezelfde titel. Want alhoewel ik een persoon ben met een ziekte waar ik rekening mee wil houden, ben ik nog steeds mezelf. En ik wil iedereen aansporen zichzelf te mogen zijn, met of zonder ziekte en in welke omstandigheden dan ook.

Deze blog zal daarom ook gaan over alles wat mij bezighoudt in dit leven zoals mijn ziekte en tips om daarmee om te kunnen gaan, maar bv ook Koken & Recepten en het leven binnen ons gezin.

Het is vooral voor mezelf een leuke manier om vorm te geven aan alle mooie, bijzondere dingen die je mag beleven ondanks je ziekte en daarbij hoop ik jou te kunnen inspireren en je hopelijk een beetje op weg te helpen bij het acceptatie- en verwerkingsproces wanneer jij of een dierbare ook ziek is, net als ik.

 

 

Ik wens je veel leesplezier!