Interview "Ervaringswijzer"

Ervaringswijzer is een onderzoeksplek voor mensen die met tegenslag te maken hebben gehad en die hier sterker uit willen komen. Ervaringswijzer is bedacht en wordt gevormd door mensen die ervaring hebben met een psychische en ook wel lichamelijke kwetsbaarheid.

 

"Wij zijn geïnspireerd door eigen onderzoek naar wijsheid en literatuur over zogenaamde 'positieve overlevers'. Dit zijn mensen die sterker dan ooit tevoren tevoorschijn zijn gekomen uit tegenslag. "

www.ervaringswijzer.nl


Boekreview/leestip door schrijfster Angela Aagenborg-Stegeman

Angela Aagenborg-Stegeman is schrijfster en had een prachtige website over haar leven met ME. "Op zoek naar groot geluk in kleine dingen" luidde de ondertitel op haar homepagina. Helaas bestaat haar website hetzijndekleinedingen inmiddels niet meer. Ze heeft mijn boek gelezen en bood aan om er een review over te schrijven in haar destijdse rubriek "leestips".

Ik voelde me zeer vereerd en ik was zeer dankbaar voor dit aanbod!

 

Voor Angela Aagenborg-Stegeman was het lezen van mijn boek "MEzelf zijn met de ziekte ME" een groot gevoel van (h)erkennen. 

 

Hieronder het artikel:

 

door Angela Aagenborg-Stegeman
door Angela Aagenborg-Stegeman

Interview bij Out of the box TV

Out of the box TV bestaat uit een team ervaringsdeskundigen die stigma's en vooroordelen rondom (onzichtbare) ziektes en stoornissen aanpakken door dit bespreekbaar te maken. Zo werd ik geïnterviewd over de ziekte ME.

interview over de ziekte ME
Op mijn YouTube kanaal "MEzelf zijn" vertel ik over het interview.