· 

Een frisse start

De schoolvakantie van Sam is weer voorbij en ook mijn man begint weer met (thuis)werken na 2 weken vrij. 

 

Vanwege het vinden van een nieuw ritme binnen ons gezin in verband met corona ontstond er bij mij -blijkbaar- weinig ruimte en inspiratie om aan de slag te gaan met blogs & vlogs, het werken aan mijn website en de afronding van mijn eigen boek. 

 

Dus ook voor mij begint er morgen weer een nieuwe periode en ik kijk er met een soort van opgetogen gevoel naar uit.

....Maandag: de eerste schooldag van Sam én een frisse nieuwe start voor mij en mijn focus op alles rondom mezelf zijn. 

 

Of is het (wederom) puur even tijd voor alleen maar “mezelf te zijn?” 

 

 

 

Ik verwacht dat het een perfecte combi tussen beiden zal gaan worden. Eerst eens wat dingen op papier zetten, een soort prio lijstje. Marian heeft me weer een leuke nieuwe blog toegezonden die ik op mijn website kan plaatsen welke 1 van de eerste taak zal zijn waar ik me op ga focussen. Dat zet de toon waardoor ik waarschijnlijk net wat gemakkelijker de volgende stap kan nemen. 

 

Want het ís ook wat om zo lang uit een routine te zijn -wat eigenlijk überhaupt niet eens een routine te noemen was, maar dat ter zijde- en de draad weer op te pakken. 

 

Gelukkig is het een luxe probleem omdat ik overal evenveel zin in heb. Het gevaar zit hem uiteraard wel in de belasting dus de voornaamste taak bij het uitvoeren van deze "frisse start" is: grenzen blijven bewaken. 

 

Vooruit kijken om doelen persé binnen een bepaalde te willen behalen werkt voor mij en mijn lichaam niet, het voor me zien van een beeld en een richtlijn daarentegen wél. 

 

In mijn -niet dagelijks bijgehouden- bullet journal komt dus het volgende lijstje met als belangrijkste kanttekening: doelen zonder einddatum! 

 

Ik laat mezelf verrassen 🥰

 Reactie schrijven

Commentaren: 0