· 

Zomerstop, tijdelijk geen blogs!

 

Lieve lezers van MEzelf zijn BLOG,

 

 

Marian en ik schrijven maandelijks, met veel passie en toewijding, een nieuwe blog voor MEzelf zijn. De oplettende lezer zal wellicht hebben opgemerkt dat er na 1 april (en nee, dit is geen grap ;) geen nieuwe blogs meer verschenen zijn. 

Maar net zoals er weleens onderhoud nodig is aan de website, was het nu op lichamelijk vlak noodzakelijk om even een stapje terug te doen. Per toeval werden zowel Marian als ik min of meer gedwongen om onze focus te verleggen, met het herstellen van ons lichaam als voornaamste doel. 

 

 

Marian kreeg het even flink te verduren doordat ze niet alleen door de ME, maar ook door andere virussen compleet gevloerd werd. Voor haar was het een zeer dringende zaak om haar lichaam volledig te laten doormeten d.m.v een bioresonantie en fotonen-behandelingen. Dit bleek inderdaad hard nodig; allerlei onderliggende virussen en bacteriën kwamen aan het licht. Dit zorgde voor verergering van klachten in eerste instantie, waarna haar lichaam langzaam zal moeten herstellen.  Op dat punt is zij nu gekomen. 

Marian vertelt hier t.z.t. graag meer over in een nieuwe blog. Maar eerst is het van groot belang om het herstelproces zorgvuldig de tijd te geven. Ze hoopt het schrijven na de zomer weer op te kunnen pakken. Wordt vervolgd...

 

 

Ook mijn lichaam zond signalen uit dat hier even wat meer aandacht voor nodig was dan dat ik al had. Ik kreeg meerdere galsteenaanvallen/galsteenkolieken waarbij er tijdens de laatste pijnaanval een complicatie plaatsvond in de vorm van een alvleesklierontsteking. Na een paar dagen in het ziekenhuis en thuis een paar weken bedrust later, was de ontsteking in de alvleesklier tot rust gekomen. Mijn galblaas moet alleen nog wel verwijderd worden en die operatie zal deze zomer plaatsvinden. Gelukkig is het een relatief eenvoudige ingreep en hoef ik me daar verder geen zorgen over te maken. Tot de operatie eet ik vetarm en licht verteerbaar om een nieuwe aanval te voorkomen. Het verschilt niet zoveel met wat ik al deed, ik lette al erg op met voeding aangezien mijn lichaam gauw overgevoelig reageerde. Dus wellicht is het in dat opzicht nog niet eens zo slecht dat dit alles nu gebeurt; ik vertrouw erop dat dit hierna alleen maar stabieler kan worden. Daar ga ik voor alsnog gewoon vanuit. Al zou het waanzin zijn om hoge bergen te verwachten wanneer ik zelf de verantwoording voor mijn lichaam en geest niet zou nemen. 

 

 

Vandaar voor ons beiden even pas op de plaats, ons lichaam en geest de tijd en rust geven die het op dit moment nodig heeft voor een zo goed mogelijk herstel.

 

 

Na de zomer hopen wij weer met frisse moed en inspiratie in de pen te kruipen en hopelijk alle lezers van MEzelf zijn te verblijden met nieuw leesvoer!

 

 

Ik wens jullie, ook namens Marian een rustige, doch mooie zomer.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0